Mycket har hänt i sommar

Sommarn har kommit och gått. Semestern var underbar. Tillbringade en vecka i Venjan och en vecka i Malung. Under veckan i Malung blev jag dock sjuk och låg i hög feber i 1½ dygn. Så man orkade ju tyvärr inte alls så mycket som man hade tänkt sig. Men men det är ju smällar man får ta sjukdomar rår man ju inte över. Blev dessutom sjukskriven pga Rosfebern jag fick så jag börjar jobba först i morgon.

Men iaf när vi kom hem ringde jag min bror som jagat oss i ett par veckors tid så han kom över en stund när vi kommit hem från Malung på söndagkvällen. Satt å pratade en stund å så berättade han att huset va sålt å dom fått tag på en lägenhet på sammas område där han alltid bott sen han flyttade hemifrån. Så imorgon får dom tillgång till lägenheten och då börjar renoveringen. Så satt vi å pratade om lite allt möjligt när han kläcker ur sig att jag ska bli faster i Januari. Visst fick man en liten smärre chock. Jag menar jag som storasyster ska ju va först ;). Men jag blev glad så klart och ser fram emot att få bli faster. Helgen efter det så var det dags för 30-års kalas. Några i vår släkt såg huset för både första å sista gången. Så fick övrig släkt veta att dom väntar tillökning i Januari.

I slutet av Augusti var det kusin Carolinas tur att fylla år. Hon har som tradition att bjuda på illaluktande rutten fisk även kallad surströmming när hon fyller år. Jag förstår inte vad det är för fasoner hon har ;-). Men som tur var så finns det även mat till oss som inte äter denna "delikatess". Vi fick istället Tacos.

Tjingeling

RSS 2.0