Något av det värsta som finns

Är folk som inte håller vad dom lovar och bara skyller ifrån sig. Kan man inte hålla det man lovar ska man överhuvudtaget inte lova något. Visst jag har varit snäll och lånat ut men va fan då kan man väl i alla fall ge tillbaka det man lånat på senast angivet datum oh inte bara skylla ifrån sig på en massa saker. Detta gör ju att man i fortsättningen inte kan lita på personen i fråga och inte vill låna ut något, vad det än må vara.
Blir så förbannad!!

Midsommar

Som vanligt så längtar jag till måndag när jag får åka till praktiken igen. Vet inte om jag nämnt det men praktiktiden är förlängd till sista Juli.

Det sägs att det är midsommar denna helg. Men här har det varit som vilken helg som helst eftersom älsklingen jobbar. Men men, vi var iaf ut till minneslunden och tände ljus och satte ut en blombukett. Stod där bra länge innan vi gick tillbaka till bilen. Kändes som om något/någon höll mig kvar. Ganska olustig men ändå skön känsla på något vis.
På lördag är det dop för fasters lillfis. Saknar hela min underbara familj. Tiden bara försvinner iväg å man hinner knappt träffas om det inte är något speciellt. Som när vi sist sågs den 6juni. Då hela familjen på mammas sida träffades hos pappa åt gott och bara umgicks. Det var såååå mysigt

hot eller löfte?

Jag har hört det förut och jag kommer säkert få höra det igen. Men, kommer du göra slag i saken eller är det bara ett hot för att man ska tycka synd om dig? Jag tycker då inte synd om dig. har försökt komma med råd och stötta men det slår du bara ifrån dig å säger att "nä det är inget för mig". Okej, inget för dig, men har du ens försökt få hjälp? Nä det tror jag inte. Tycker mest synd om dem runt omkring dig faktiskt. Dom som faktiskt ser hur du mår och drar nytta av det. Jag tycker inte ett dugg synd om dig, det är mest synd om dem runt omkring dig känns det som. Du måste en gång för alla rannsaka dig själv och inse/förstå att du/ni faktiskt behöver hjälp för att orka ta tag i situationen om det överhuvudtaget ska funka i fortsättningen. Du säger att du inte har några vänner och det kan jag faktiskt innerst inne förstå för det finns nog inte speciellt många som litar på dig. Du säger att "Jag finns här om du behöver". Jo tjena - det tror jag inte ett ögonblick på om jag ska vara ärlig. Jag vet nämligen att du spridit saker någon sagt i förtroende till dig. Men dagen efter så vet typ minst 150 personer om det. Det kallar inte jag för att "finnas där" om någonting verkligen händer och man skulle behöva stöd från människor runt omkring sig. Jag vet var jag har mina "få" nära vänner. Dom är jag väldigt tacksam över att ha runt mig, även om vi inte pratar dagligen så vet jag att dom lyssnar på mig när jag verkligen behöver någon att prata med. En sak till ska du veta - jag kommer aldrig säger aldrig någonsin varken lita på dig eller stötta dig i fortsättningen, det finns ingen anledning att jag ska slösa min energi på dig eftersom du ändå inte tar emot de råd man ger dig. Tro mig jag vet hur du har det för jag har själv varit där så jag vet vad jag pratar om. Någon som verkligen finns där när man beöver "en axel att gråta mot eller någon att skratta med" är någon man kan ringa och väcka mitt i natten eller den som lämnar en tillställning för att en vän behöver dig. Det är äkta vänner det och dom växer inte på träd kan jag lova. Med den inställnignen du har till människor runt omkring dig så förstår jag att du inte har några vänner som lyssnar på dig eller som berättar "den där hemlisen" som ingen annan får veta. Berättar man dessutom något för dig så säger du att du förstår hur man känner men jag tror innerst inne att du faktiskt inte gör det utan det är något du bara säger för att man ska vilja ha dig som vän. Tänk efter om det är så här du vill leva resten av ditt liv eller om du faktiskt kan göra något åt din egen situiation för att både du och de runt omkrung dig ska må bättre och folk ska våga lita på dig igen och du får de vänner som du i dagsläget faktiskt saknar.

veckan som gått bär med sig både gott och ont i bagaget

Har varit intensiv men intensiv på ett bra sättt. Praktiken blev förlängd t o m sista juli. =) Nu längtar jag till måndagarna varenda fredag jag går hem å det är nått som jag aldrig gjort förut
Men det har även varit en jobbig vecka. Dels för att jag insåg i torsdags hur mycket jag vantrivs på jobbet (alltså inte praktiken). Men också för att jag har fått höra mycket tjat och gnäll så jag har bokstavligt talat känt mig som en jävla soppåse. Visst kan man vara nyfiken på andra men någon gräns får det faktiskt finnas.
Sen verkar det som att vissa tror att jag är nån jävla psykolog som man kan slänga ur sig hur mycket skit som helst över, men se det är jag INTE! Där tar du helt fel. Har sagt det förut jag säger det igen SÖK HJÄLP! Jag är vare sig soppåse eller psykolog som du tycks tro. Jag har nog med mitt ävenom du tror att det bara är du som har problem

Stör mig inte


Ett besök som slutade i besvikelse och ilska

Det var i tisdagskväll när jag och sambon var ute på kyrkogården be3söket slutade i besvikelse och ilska. först hade vi varit till minneslunden tänt ett ljus och satt ut en bukett rosor. Sedan beslutade vi oss för att när vi ändå var där besöka Tohnys mammas grav. Men tji fick vi. Besöket slutade i besvikelse och ilska och jag hoppas kyrkogårdsförvaltningen får bita i det sura äpplet eller ännu hellre få smaka på sin egen medicin

sköt er själva å skit i andra

Vissa ska tjata ihjäl en bara för att dom tycker att man ska göra saker och ting NU på en gång, eller helst igår. Fast man talar om när man ska göra en sak. Men se där går ni på en mina, mig kan ni inte tjata ihjäl jag gör det när det passar mig och ingen annan. Så ni kan ju förska tjata ihjäl nån annan istället. Blir så trött, skaffa er ett eget liv för fan.
Usch vad jag gnäller. Men jag blir bara så trött på en del människor. Människor som tror att dom är något och tror att dom alltid kan och ska få sin vilja genom. Få sin vilja genom, genom att tjata på andra.

Ingen ska få komma och ta min energi.....

Att vissa bara orkar. Jag fattar inte. Men jag tänker fan inte lägga mer ner energi än nödvändigt på det där. Får väl se hur lång tid det tar innan jag ber dig fara å flyga den här gången.....

Långledig och fira mammas födelsedag

Ja den här helgen är man långledig. Igår var det röd dag i almanackan och på måndag likaså. Imorgon lördag åker vi en tur till stugan. Ska bli så underbart. får se om någon av våra fyrbenta busar får följa med. Vi ska ju bara vara borta en natt så.... Men det visar sig. På måndag ska vi hem till pappa och äta gott och umgås med mostrar, morbröder, bror med familj och ev. kusiner. Ska bli så mysigt. Vi ska träffas och fira mammas födelsedag. En del kanske tycker att det låter konstigt att fira en födelsedag för någon som inte längre är i livet. Men för min del betyder det oerhört mycket att vi träffas och minns henne. På tisdagkväll blir det en tripp till minneslunden och sätta dit en blomma. Hmm, undrar vad man ska hitta på för blomma denna gång, om det blir en bukett eller en kruka. Det återstår att se.
För övrigt är det nog första gången på evigheter som jag längtar efter att helgen sa gå snabbare så att man fgår åka till jobbet igen.
Ha en bra dag i solen nu alla galna läsare.
Tjing tjing

RSS 2.0