Vår i luften

Vackert väder ute även om det kanske blåser lite kallt. Igår kom min vän hem från sjukhuset efter att i onsdags ha blivit opererad. Längtar så efter min egen op. Men vi får väl se när den blir av. Känns som om den är väldigt långt borta än s¨länge, men men den som väntar på något gott.....

Idag kommer mamma, pappa och mormor hit på kalas ska bli såå mysigt. Längesen dom va här. Igår va lillebror och hans sambo här. Riktigt fredagsmys va det. Det måste vi verkligen göra om.

Hoppas snart det blir lite värme i luften så våra älskade kaniner får flytta ut på altanen för sommaren. Nej nu ska jag fortsätta, främmandet kommer om en timma.

Kram kram alla som läser


Längesen vi sågs...

jag skrev ngt nu. Vet väl egentligen inte vad jag ska skriva om just nu. Sitter ensam hemma då älsklingen e på månadsmöte i garaget.

Jo jag kan väl nämna att det här med facebook är lite läskígt tycker jag. Precis innan påsk får jag ett meddelande där från en tjej som bl a frågar om jag låg på Akademiska i Uppsala under en speciell period och det visade sig att det hade jag gjort. Då berättar hon att vi var rumskamrater då. Vi har alltså inte hörts eller setts på över 20 år. Nu har vi iaf bestämt att vi ska försöka ses ngt i sommar på semestern då vi bor längt ifrån varandra.....

Glad Påsk

Äntligen är det helg. Längfredag idag. Sååå skönt att vara ledig 4 dagar. Imorgon ska vi hämta mormor sen åker vi till mamma och pappas nya sommarstuga. Ska bli kul att se den och träffa mamma å pappa. Det var ett tag sen vi sågs och bara åt och hade det allmänt mysigt. Har sprungit på mamma på affärn nån gång typ men då har man ju bara sagt hej.

Mamma är inne på sin andra behandllingsperiod nu. Hon ska göra 3 behandlingsperioder nu sen blir det röntgen igen för å se om behandlingarna gjort någon nytta. Hon har svårt att sova på nätterna pga behandlingen men har fått tabletter för det nu så jag hoppas hon sover bättre. Vet ju själv hur det är när man inte kan sova på nätterna.

RSS 2.0